Wiet Roken in Barcelona Spanje

Hallo en welkom in Barcelona of als je nog moet komen dan tot snel, Hierbij een korte beschrijving van het hoe en wat met betrekking tot Barcelona’s Cannabis Clubs ofwel Coffeeshops, Jazeker in navolging van Amsterdam is er Nu in Barcelona een waare Cannabis en Marijuana Revolutie. Sinds begin 2013 helpt Greenline Barcelona met het verkrijgen van club memberships voor de zogenoemde Private Cannabis Social Clubs de tegenhanger van de wel zo vertouwde Coffeeshops. De wiet Clubs in Barcelona werken met een Membership Dit betekent dat je danwel een lid of vriend moet kennen die al lid is zodat deze jou kan uitnodigen als nieuw Lid, En dit doen wij! Wij zijn jouw Kennis hier in Barcelona en het zijn wij die jou uitnodigt en helpt toegang te krijgen tot Barcelona’s Marijuana wiet club scene en Meer. Wij van Greenline Helpen jou en begeleiden jouw van A tot Z van het bereiken van de Club tot aanhet verkijgen van het Lidmaatschap, Onze service bieden wij aan via Whatsapp messenger of Facebook en uiteraart kun je ons ook mailen de benodige links kunnen vinden op deze pagina.

.

Rook wiet Snel safe en simpel in Barcelona city Centrum
Rook wiet in Barcelona Spanje

De regels zijn Simpel, Iedereen die een Cannabis Club membership / lidmaatschap wilt dient minimaal 18+ te zijn en in het bezit te zijn van een geldig indentificatie bewijs – Pasport – IDkaart of Rijbewijs. Daarnaast dien je nadat je als member geregistreerd bent ook altijd een van deze bij je te hebben inclusief je Memberkaart om toegang te krijgen tot de club, Zonder een vandeze kan je niet binnenkomen. Het verschil Met Nederland en Barcelona Spanje is dat je eerst Lid moet worden! het zijn dan ook Prive Cannabis Social Clubs. Om lid te worden van de Cannabis club Betaal je een contributie aan de club en door het betalen van deze contributie Ontvang je jouw Memberships card, dit is een kaart tegrote van een Debitcard en dit is dan ook precies wat het is. De clubs werken met een Receptie waar je saldo kan toevoegen op je memberships card deze kaart kan je dan gebruiken om in de club je consumptie te krijgen Je betaald dus met een pre-paid saldo.

De memberships zijn gemiddeld 1 jaar na je laatse bezoek geldig en daarna word je kaart gedeactiveert. Mocht je na deze periode terug komen dan kan die zo weer worden geactiveert geen probleem.

Verder Verzorgt Greenline Barcelona de 420friendly Coffeeshop tour, Deze tour ook Wel De Toeristiche route Genoemd brengt je langs diverse bekende en soms ook minder bekende straatjes en pleintjes en zal zeker je bezoek aan Barcelona vereenvoudigen en meer inzicht geven in hoe werkt aan de Spaanse zon. De Cannabis Club Toer is voor alle leeftijden inachtnemend het Minimaal 18+ beleid, en zal je zeker meer inzicht en overzicht geven in Barcelona tijdens jouw vakantie. Wij van Greenline zullen je uitleggen hoe de stad in jouw voordeel kan werken en je helpen om van punt A naar B te komen zonder zorgen. Onze Marijuana Club tour kan van verschillende locaties in de stad worden gestart en dit maakt het dan ook nooit Twee keer het zelfde. In de toer bezoeken wij een minimum van 2 Cannabis clubs en een Maximum van 5. Tijdens het beleven van de de tour zullen wij van Greenline vertelen over de omgeving en over het wel en wee van Barcelona’s Marijuana Revolutie ook kan op verzoek een bezoek aan het Cannabis museum worden ingepland. Wij zijn ruimdenkend en bereid om voor jou alles uit de kast te halen om zo jouw ervaring zo Plezierig mogelijk te maken. je kan ons direct contacten met al je vragen via whatsapp +34697719140 

Wiet roken Barcelona
Contact on voor meer info over BCN’s Coffeeshops Cannabis Social Clubs
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s